onsdag den 7. september 2011

Nyt om debatmøde

Så er der ny information om debatmødet. Det bliver afholdt på skolen fra kl. 13:30-15 i fodbadet, og er obligatorisk for alle 2.hf'ere, 2.g'ere og 3.g'ere. De 1.g'ere og 1.hf'ere, der ønsker at deltage, er meget velkomne. De fremmødte har forberedt et 3-minutters oplæg med overskriften:  ”Nævn tre centrale mål for Danmark i 2020 og forklar, hvordan dit parti vil nå målene.” Dette vil tage ca. en halv time, og herefter er det Jeres tur til at spørge! Elevforum opfordrer alle elever til at tænke over, hvad der er vigtigt for dem, og stille politikerne nogle gode og kritiske spørgsmål. Meningen med mødet er jo, at skabe afklaring omkring, hvem, der mener hvad. De deltagende politikere er:

A Kaare Dybvad (Socialdemokraterne)
B Rasmus Helveg Petersen (Radikale Venstre)
C Brian Mikkelsen (Konservative)
F Astrid Krag (SF)
I Andreas Hastrup (Liberal Alliance)
K Egon Jakobsen Kristendemokraterne)
O Mangler at give endeligt tilsagn (Dansk Folkeparti)
V Jan Wammen Dam (Venstre)
Ø Nikolaj Villumsen (Enhedslisten)

Al undervisning er aflyst fra kl. 13:45, og kl. 13:20 vil undervisningen blive afsluttet, således at alle kan være på plads 13:30.

Og må vi desuden minde alle om at svare på Elevforums spørgeskema "Valg på Stenhus". Resultatet er anonymt, og skal blot bruges til at give et indblik i, hvordan stemmerne på Stenhus er, i forhold til resten af landet. Jo flere, der deltager, jo mere spændende er resultatet!

Godt valg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar