onsdag den 2. november 2011

Filmaften!

Hej alle!

Elevforum har besluttet at gøre noget, for at forhindre at vi alle får vinterdepression, novembertristhed og SRO/SSO/SRP-stress:
Vi holder filmaften!!

Dette fantastiske arrangement vil finde sted torsdag d. 10/11 2011 på skolen kl 17-21. Kantinen laver pizza og kage til os, og det altid gavmilde Elevforum har besluttet, at vi giver en omgang. Så ja: det er gratis!

Hvad skal vi se? Ja, det kan du være med til at bestemme, hvis du ikke allerede har set det, så har vi lavet en afstemning inde på lectio, så skynd dig at stemme inden d. 9/11!

Så løb ud og spred budskabet til alle dine venner, og meld gerne tilbage, hvis du kommer, så vi kan sørge for at der er pizza og kage nok :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og nu går det galt!
Jeg var meldt på som en af de tyve der kom og spis, så jeg havde regnet med at få pizza, og havde derfor ikke spist hjemme.
MEN!
Da jeg kom ned for at hente et beskedent stykke tilberegnet aftensmad, var der sku' ryddet, da alle fra gallashowet havde været nede og hamstre løs.
Jeg synes godt nok at det er for dårligt at I ikke kan sige nej til folk som ikke har meldt sig til, og at os der har været ærlige så bliver nød til at sulte.

Kalender sagde ...

Vi er da kede af, at du ikke fik noget pizza, men vi er nødt til at sige, at hvis du var kommet kl. 17, hvor vi startede, havde der været pizza nok. Vi valgte at give resterne til de sultne gallafolk, da der var alt for meget til os, der var mødt op. Derudover må vi også pointere, at tilmeldning ikke var et must, det var bare, så vi havde en idé om, hvor mange, der ville komme, men det var altså ikke en indgangsbillet.
Vi håber, du alligevel havde en god aften, det havde vi i hvert fald.
Elevforum

Send en kommentar